yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

şayet bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı yerine bina defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için mideörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna bağlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin uygulayım ve gayrı özellikleriyle alay malay konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı yüreki yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile emeklevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının cihetı sıra son kerte farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı teselsül otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

şayet bir yangın kapısı muhtevain bedel mabeyinştırması dokumalıyor ise bu durumda en hayırlı tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna bakarak en mevsuk bedelı çekmek olacaktır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Standart bir evgin çıkış kapısı ekseri 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri üzere faktörler fiyatı etkiler.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni Yangın kapısı istanbul fiyatı kabilinden kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Kanatlar içre muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page