Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamalıdır.

Bu doğrultuda büyüklük de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak Yangın kapısı istanbul fiyatı sınıflandırılmaktadır.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil bulunmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zaruri başüstüneğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Dışarıdan methale şık bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın anında dâhilen açılmalıdır (Antipanik mekanizma), dâhileride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine gestalt gereğince lazım bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiç katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page